Το κασέ του Μπόνγκα στην Ευρώπη - «Περίπτωση που περιμένει ο Παναθηναϊκός» (vid)
Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Ισαάκ Μπόνγκα για τη θέση «3», με τον Γερμανό να κοιτάζει πρώτα την προοπτική του NBA.
Ο Ισαάκ Μπόνγκα παραμένει ένα όνομα που βρίσκεται στο κάδρο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη θέση «3», με την υπόθεσή του να έχει συγκεκριμένες δυσκολίες λόγω NBA.
Ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Μαρίνος Πρίντεζης, μίλησε στην εκπομπή Green Room του Newspao.gr, με τους Βαγγέλη Νεραντζιά και Δημήτρη Δημόπουλο, για τα δεδομένα γύρω από τον Γερμανό φόργουορντ.
Όπως τόνισε, ο Μπόνγκα είναι μία περίπτωση που ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να παρακολουθεί, καθώς ο ίδιος ο παίκτης έχει ως βασική προτεραιότητα την επιστροφή στο NBA.
Παράλληλα, στάθηκε και στο οικονομικό σκέλος, αναφέροντας πως το κασέ του Μπόνγκα στην Ευρώπη βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που δείχνει το επίπεδο της υπόθεσης.
Δείτε στο 49ο λεπτό:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΑναλυτικά όσα είπε:
«Κρατάω το όνομα του Μπόνγκα. Ο Μπόνγκα είναι μια περίπτωση που θα την περιμένει ο Παναθηναϊκός. Είναι μια περίπτωση, όπως του Μπογκντάνοβιτς. Μιλάει με ενδιαφερόμενους συλλόγους από το NBA. Δεν έχει την καούρα να κλείσει δεκαετία. Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί ξεκάθαρα στο NBA, αλλά προφανώς θα ζητήσει και τα ανάλογα χρήματα.
Το κασέ του Μπόνγκα στην Ευρώπη είναι στα 3 εκατ. ευρώ. Στο NBA σου λέει η ομάδα, θα πάρεις 5 εκατ. ευρώ, αλλά θα δώσεις προμήθεια στους μάνατζερ, εκεί που θα μείνεις κτλπ. Εδώ είναι… τσέπη τα λεφτά. Πάντα είναι ισχυρό χαρτί ο Ομπράντοβιτς.
Ξέρουμε καλά ότι είναι μια δυναμική η διαδικασία των μεταγραφών. Για το θέμα του «3» αυτή τη στιγμή είναι ο Μπόνγκα. Για τον Λάιλς δεν έχω κάποια ενημέρωση. Για τον Μπόνγκα ο Παναθηναϊκός έχει ανοικτά τα μάτια του. Η διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις, αρχίζει και έχει περισσότερη δράση στις 6 Ιουλίου. Τότε, μπορούν οι ομάδες να υπογράψουν επίσημα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να επανέλθει για Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- «Δύσκολή εξέλιξη για Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν»
- «Ο Πάλμερ-Μπράουν θα φύγει γρήγορα από τον Παναθηναϊκό»
- «Αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό - Εκεί θα γίνει η πιο δυνατή μεταγραφή»
- «Επιμένει για Κρίστιανσεν ο Νίστρουπ - Τι του είπε ο παίκτης για τα ιατρικά»