«Η Ρεάλ θύμισε τον Ολυμπιακό με Γκιρτζίκη - Άλλοι "προστάτεψαν" Γιαννακόπουλο!»

«Η Ρεάλ θύμισε τον Ολυμπιακό με Γκιρτζίκη - Άλλοι "προστάτεψαν" Γιαννακόπουλο!»

Το Slam Dunk του SDNA φώτισε κι άλλες «ιστορίες» για την τελική πτώση του Τζόρντι Μπερτομέου, που μόνο εύκολα τελικά δεν… έπεσε!

Διαβάστε απόσπασμα από το άρθρο της στήλης:

«Οι γενικές συνελεύσεις των τελευταίων εβδομάδων συνέβαλαν, ώστε να φανεί ξεκάθαρα σε όλους ποιος είχε τι και με ποιον. Ξεμπροστιάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, που συμπεριφερόταν όπως ο Ολυμπιακός στην εποχή του Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ. Όταν είδε πως ο χρόνος του τελειώνει, έκανε σαν λυσσασμένος. Τα ίδια και η Ρεάλ.»

Οι αντιδράσεις της μέσα στα συμβούλια ήταν φρικιαστικές. Σε σημείο που ο εκπρόσωπος της Ζαλγκίρις, που προέδρευε στη συνέλευση και ήταν πιο light σε σχέση με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Μακάμπι, άρχισε να απαντά διαρκώς στον εκπρόσωπο της Ρεάλ, να τον ειρωνεύεται και να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, ειδικότερα όταν ο Ισπανός προσπαθούσε να κηρύξει άκυρη τη διαδικασία.»

«Στην ψηφοφορία δεν συμμετείχαν οι νέοι μέτοχοι Μπάγερν και Βιλερμπάν καθώς δεν είχαν δικαίωμα. Ήταν μια καλή τύχη του Ζόρντι ότι δεν ψήφισαν. Η στάση τους, τα λόγια τους στη διαδικασία έδειξαν ότι η ψηφοφορία από το 6-5 θα πήγαινε στο 8-5.»

«Και πάμε τώρα και στο τελευταίο κομμάτι, που αφορά τις πειθαρχικές διαδικασίες. Εδώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εδράζαται στο γεγονός ότι τη συζήτηση την άνοιξε ο Φέντερμαν. Αυτός έφερε το θέμα στη γενική συνέλευση, λέγοντας στο κλείσιμο της συζήτησης: «Δεν είναι δυνατόν ενώ ψηφίζουμε την αποχώρηση του CEO να υπάρχουν κυρώσεις εναντίον μετόχων και πειθαρχικές διώξεις. Υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση σε αυτό;». Άπαντες συμφώνησαν και ανανέωσαν για την επόμενη γενική συνέλευση τις τελικές συζητήσεις για τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

Έχει μεγάλη σημειολογία, πάντως, το ποιος έφερε αυτή την πρόταση στο τραπέζι. Και εξίσου μεγάλη ότι κανένας δεν αντέδρασε. Αυτή ήταν μια νίκη του Παναθηναϊκού, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες κατά άλλων προσώπων, πέραν του Γιαννακόπουλου και άλλων συλλόγων πέραν του Παναθηναϊκού.»

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο εδώ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News