Επιστροφή στις νίκες - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Με... φόρα για το «διπλό» - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου (1/11, 19:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Την 3η νίκη του στην Basket League ψάχνει το «Τριφύλλι», που μετράει ως τώρα 2-1.

Ο Εξάστερος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Βιλερμπάν, μην μπορώντας τελικά να κάνει το «απόλυτο» στα ματς της «διαβολοβδομάδας». Είχε προηγηθεί η εμφατική νίκη επί της Εφές στο ΟΑΚΑ.

Επιστροφή στα εγχώρια ματς, λοιπόν, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να συνδυάσει τη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση. Κακά τα ψέματα και δίχως υπεροψία, το ματς ενδείκνυται για μια πολύ δυνατή προπόνηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρώπη.

Σίγουρα, ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης έχει μέσα από τη Basket League τη δυνατότητα να δουλέψει αρκετά πράγματα, προκειμένου να βγάλει η ομάδα μια ακόμα καλύτερη εικόνα στην Euroleague.

Το σχόλιο του κόουτς για την ήττα από την Βιλερμπάν

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε την προσπάθειά μας. Τα βασικά μας προβλήματα ήταν αμυντικά στο 1vs1 κόντρα στον Οκόμπο, που ήταν στη βραδιά του και τα έβαλε όλα, αλλά και στις κρίσιμες στιγμές που η Βιλερμπάν έβαλε δύσκολα και σημαντικά τρίποντα. Από την άλλη πλευρά, ήμασταν κακοί στο σουτ και αυτό μας κόστισε. Υπήρχαν σουτ που έπρεπε να βάλουμε και δεν τα καταφέραμε, είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο.

Επίσης, κάναμε λάθη και αυτό τους έδωσε εύκολους πόντους. Θα έλεγα πως στην επίθεση αυτά ήταν τα δύο βασικά μας προβλήματα: τα χαμένα τρίποντα και τα λάθη. Φυσικά, συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν που έπαιξε σταθερά και αποφασιστικά, με συνέπεια. Δεν είναι τυχερά τα αποτελέσματά της μέχρι σήμερα». 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News