Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μαχητής στη Μαδρίτη - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Κλείνει με το «απόλυτο» τη… διαβολοβδομάδα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν (29/10, 21:00) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague. Το ζητούμενο είναι να μην παρεκκλίνει από τον… νόμο του ΟΑΚΑ, που τον θέλει πολύ ισχυρό.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μετράει 2-4 στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Ευρωλίγκα, πανηγυρίζοντας την Τετάρτη την 2η νίκη του. Και τι νίκη, διέλυσε εντός την Εφές, με τον Μέικον να κάνει απίστευτα πράγματα στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ζητούμενο να γίνει η «διαβολοβδομάδα»… όνειρο με μια ακόμα νίκη επί των Γάλλων, σε ένα γήπεδο που αναμένεται να «βράζει». Τζάμπολ στο κλειστό του Αμαρουσίου στις 21:00. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από το NovaSports Prime.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Νομίζω ότι ο απολογισμός μέχρι τώρα και στην Μπασκόνια, αλλά και στην Μακάμπι, όπως τελείωσε το ματς, είναι πως στα δύο παιχνίδια μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ένα, τουλάχιστον. Μένει μια γλυκόπικρη γεύση από τα εκτός έδρας. Στην Μονακό ήταν η πρεμιέρα και δεν παίξαμε καλά, όπως και στη Ρεάλ. Αλλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια μπορούσαμε να είχαμε πάρει μια νίκη και να είναι αλλιώς τα πράγματα.

Από εκεί και πέρα, υπερασπιζόμαστε την έδρα μας όσο καλύτερα μπορούμε. Το ΟΑΚΑ είναι μία πολύ δυνατή έδρα, ο κόσμος δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιτα. Αυτό είναι και το δυνατό μας χαρτί όταν παίζουμε εδώ μέσα, ο κόσμος μας που δίνει δύναμη και παλμό στην ομάδα, για να παίζουμε ακόμα πιο σκληρά», δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News