«Προπόνηση» ενόψει Μακάμπι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Την... κούπα για τον Παύλο! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Δυνατή προπόνηση ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Μακάμπι…

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη Basket League, υποδεχόμενος τον Ιωνικό Νίκαιας (18/10, 19:30). Δυνατή «προπόνηση» για όλους ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, με τον Φερέλ να δίνει την… αύρα του από την κερκίδα! 

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη απέτυχε να πάρει κάτι στην πρώτη… διαβολοβδομάδα, γνωρίζοντας ήττες από Μπασκόνια και Ρεάλ στην Ισπανία. Σαν να μην έφτανε αυτό, Σαντ Ρος και Μποχωρίδης αποχώρησαν με προβλήματα από τον αγώνα ενάντια στη «βασίλισσα». 

Δηλώσεις Πέρι μετά την ήττα από τη Ρεάλ

«Το βασικό θέμα διαφοράς των δύο ομάδων είναι η αθλητικότητα. Η Ρεάλ είναι μία πολύ δυνατή και ισχυρή ομάδα, η οποία δεν σε αφήνει να νιώσεις άνετα. Έβαλαν και κάποια δύσκολα σουτ, αλλά η διαφορά ήταν η δύναμη και η αθλητικότητα που μας κράτησαν μακριά από τη νίκη.

Το παιχνίδι για εμάς χάθηκε στην πρώτη περίοδο, που δεχθήκαμε 30 πόντους. Δεν έχει μεγάλη σημασία το πως είμαι εγώ, αυτός που μας νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα. Παιχνίδι με το παιχνίδι αισθάνομαι καλύτερα και ενσωματώνομαι. Το θέμα είναι να μπω στο 100% της λογικής αυτής και να φέρω κάποιες νίκες στην ομάδα μου». 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News