Μέσα στους κορυφαίους της Ευρωλίγκα οι Παπαγιάννης – Μέικον

Μέσα στους κορυφαίους της Ευρωλίγκα οι Παπαγιάννης - Μέικον

Παρά το στραβό ξεκίνημα της μιας νίκης και των τριών ηττών του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, οι Παπαγιάννης και Μέικον βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους σε σημαντικές στατιστικές λίστες.

Ο «πύργος» του Παναθηναϊκού πρωταγωνιστεί τόσο στα ριμπάουντ όσο και στα μπλοκ. Αναλυτικότερα, έχει μαζέψει (με μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Μπασκόνια και πρόβλημα στη μέση) 26 ριμπάουντ σε 4 αγωνιστικές (6,5 ανά παιχνίδι) και βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας μαζί με τους Τζεκίρι και Μίτροβιτς.

Στην πρώτη θέση εντοπίζεται ο Σίκμα της Άλμπα Βερολίνου με 35 ριμπάουντ, ο Ταβάρες ακολουθεί με 33, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Καλάθης με 32.

Όσον αφορά τα μπλοκ, ο «Big Papa» βρίσκεται στη 10η θέση με 3 τάπες σε 4 αγώνες, όσες και οι Ζαν Σαρλ, Γκιστ, Μπολομπόι, Πουαγιέ και Οκάρο Ουάιτ. Ο Ταβάρες πρωταγωνιστεί με 8 τάπες σε 4 ματς (2 ανά αγώνα), ενώ ακολουθούν Χολ με 7 και Φολ με 5.

Στους πιο καυτούς σουτέρ από τα 6,75μ. συγκαταλέγεται ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος με την εμφάνισή του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης χτύπησε την πόρτα του «Top 10». Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πετύχει 8 τρίποντα σε 20 προσπάθειες, ποσοστό στο 40%. Τα περισσότερα τρίποντα έχει πετύχει ο Μίσιτς με 15, ενώ στη δεύτερη και στην τρίτη θέση, αντίστοιχα, ανήκουν οι Κάαναν και Ουίλμπεκιν με 12.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version