Το... «Πέρι-ball» δεν φοβίζει καμιά ομάδα που παίζει ορθολογικά
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, δεν είναι μόνο τα κακά αποτελέσματα αλλά και ο τρόπος που ηττάται ο οποίος δημιουργεί ταραχή.
Δίχως ίχνος δημιουργίας, χωρίς καν σκέψη να τροφοδοτηθούν οι ψηλοί, οι γκαρντ βάζουν κάτω το κεφάλι και… ορμούν, προσπαθούν να παρασύρουν τον αντίπαλο σε παιχνίδι απομόνωσης και να εμπλουτίσουν τα στατιστικά τους με εύστοχα σουτ. Κακά τα ψέματα, μία ομάδα που παίζει κανονικό μπάσκετ, με υποκείμενο, ρήμα και αντικείμενο, δεν φοβάται το Πέρι-μπολ.
Ο Κέντρικ (αλλά και ο Μέικον) μπορεί να συναρπάζουν όσους βλέπουν το άθλημα με αμερικάνικο μάτι αλλά το μπάσκετ του προπονητή δεν τους λογαριάζει και τόσο για σοβαρές λύσεις, τουλάχιστον σε επίπεδο Ευρωλίγκας.
Εδώ είναι που μπαίνει στην εξίσωση ο κόουτς Πρίφτης που καλείται να κάνει χρήσιμους τους αθλητές που ο ίδιος διάλεξε στο μεταγραφικό παζάρι.
Άσχετα αν σε κάποια παιχνίδια το ισοζύγιο του ατομικού ταλέντου μετατρέψει κάποια παιχνίδια της Ευρωλίγκας σε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει στο παιχνίδι του αρχές που προς το παρών αγνοεί.
Όσο αυτό δεν συμβαίνει οι ήττες θα μαζεύονται στις πλάτες της ομάδας.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Η ενημέρωση Μπόνγκα προς τον Παναθηναϊκό - Πότε η οριστική εξέλιξη
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ