Euroleague 2021/22: Τρελή απόδοση για Παναθηναϊκό στα Play-Offs

Η απονομή του 2ου Super Cup στον Παναθηναϊκό

Απίστευτες αποδόσεις για την πορεία του Εξάστερου στη φετινή Euroleague…

Το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς στη Euroleague απέχει μόλις λίγες ώρες. Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς βλέπουν οι στοιχηματικές την πορεία του Εξάστερου στη διοργάνωση, προορίζοντάς τον για τερματισμό στις θέσεις 11-14.

Χαρακτηριστικό είναι το στοίχημα για είσοδο του Τριφυλλιού στα Play-Offs της Euroleague, κάτι που παίζεται σε απόδοση 10.00! Όσον αφορά το σενάριο του F4, φαντάζει αρκετά απίθανο, με την απόδοση να εκτοξεύεται στο 29.00

Πλούσια είναι και τα στοιχήματα για τα ειδικά παικτών και το τι θα κάνουν στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί το πρώτο φαβορί για πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να είναι δεύτερος στη λίστα και να «πληρώνει» 3.20.

Τις μπάλες κάτω από τα καλάθια θα τις… καθαρίζει ο Γιώργος Παπαγιάννης, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Για πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας, η απόδοση είναι μόλις στο 1.25.

Τέλος, ως πρώτος δημιουργός και ασίστμαν, ο Κέντρικ Πέρι έχει την τιμητική του και προσφέρεται στο 1.40. Δεύτερος υποψήφιος για περισσότερες ασίστ στην Euroleague 2021/22 -από πλευράς Παναθηναϊκού- ο Μέικον, σε απόδοση 3.50.

Δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχήματα και αποδόσεις για τη Euroleague 2021/22!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ – 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News