Παναθηναϊκός – Προμηθέας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Την... κούπα για τον Παύλο! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Έτοιμος για την πρώτη κούπα της χρονιάς ο Παναθηναϊκός…

Μπασκετικό Σούπερ Καπ στην Πάτρα με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να σηκώσει το πρώτο τρόπαιο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησε στον ημιτελικό του Λαυρίου με σκορ 74-61, έχοντας σε κορυφαία φόρμα τον Οκάρο Γουάιτ, και τώρα αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στον τελικό της διοργάνωσης (26/9, 21:30).

Υπενθυμίζεται ότι κόουτς του Παναθηναϊκού άφησε εκτός για το Σούπερ Καπ τον Τζέρεμι Έβανς. Αυτή ήταν η επιλογή του για το ποιος από τους 7 μη γηγενείς παίκτες θα μείνει εκτός, παίρνοντας μαζί του τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας την Κυριακή στις 21:30. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα στην ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Λαύριο κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Ήταν λίγο δύσκολη η προετοιμασία για μένα. Ήθελα να παίξω την άμυνα μου και αυτό μου έδωσε ώθηση και στην επίθεση.

Είχα δύο χρόνια δύσκολα με τραυματισμούς. Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, όλοι χρειάζονται χρόνο. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ και η ομάδα, είναι να περνάμε περισσότερο χρόνο στο γήπεδο για να βελτιωθούμε», δήλωσε ο Γουάιτ μετά τον ημιτελικό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News