Euroleague: Δικαίωμα ενός Challenge στους προπονητές

Με γυναίκα διαιτητή το Παναθηναϊκός - Μπάγερν

Την δυνατότητα στους προπονητές να κάνουν ένα «Challenge» ανά παιχνίδι, δίνει η EuroLeague στην προσεχή περίοδο που έχει προγραμματισθεί να αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Τι είναι το «Challenge»; Το δικαίωμα των προπονητών να ζητήσουν από τους διαιτητές να εξετάσουν μία φάση μέσω του Instant Replay, σταματώντας το παιχνίδι. Το «Challenge» των προπονητών θα είναι μόνο ένα, ανεξάρτητα με το αν ο αγώνας κριθεί στην κανονική διάρκεια ή στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Επίσης οι προπονητές μπορούν να το πάρουν όποτε θέλουν κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά μόνο για φάσεις που μπορούν να εξετάσουν στο Instant Replay.

Η κίνηση των προπονητών για να ζητούν το «Challenge», θα είναι το στριφογύρισμα του δαχτύλου τους, όπως κάνουν οι ρέφερι όταν η μπάλα χτυπά σε πόδια παικτών και δίνουν την επαναφορά της.

Πηγή: Novasports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News