Το τελευταίο κομμάτι του παζλ - Πότε έρχεται ο γκαρντ

Πρίφτης: «Προπονητής του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά!»

Ο Παναθηναϊκός μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζέρεμι Έβανς, αναμένεται να βάλει μπρος για την απόκτηση και του πολυπόθητου γκαρντ, με τους νταμπλούχους Ελλάδος να είναι ευέλικτοι και στο οικονομικό.

Το τριφύλλι δεν θα βιαστεί να αγοράσει γκαρντ, το θέμα μπορεί να φθάσει και μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη για να βρεθεί ο ιδανικός δημιουργός.

Αυτή τη στιγμή, δεν έχει βρεθεί κάτι στην αγορά που να ελκύει το προπονητικό σταφ του Τριφυλλιού, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη.

Αυτή τη στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο για «άσο», ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και συν, το γεγονός πως λίγο πριν τη σεζόν, αρκετοί free agents μπορεί να ρίξουν τις απαιτήσεις τους στο οικονομικό, δεν αποκλείεται να έρθει κάποιο «ζεστό» όνομα στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News