Παναθηναϊκός - Φάκελος γκαρντ: Τα οικονομικά δεδομένα, το ΝΒΑ και οι ελεύθεροι

Ο Πρίφτης μαγείρεψε, πριν πεινάσει...

Ο χρόνος είναι σύμμαχος, πλέον, του Παναθηναϊκού, μετά το «deal» με τον Τζέρεμι Έβανς για την απόκτηση και του πολυπόθητου γκαρντ, με τους νταμπλούχους Ελλάδος να είναι ευέλικτοι και στο οικονομικό.

Ο Αύγουστος ήταν ένας υπέροχος μήνας για τον Παναθηναϊκό από όλες τις απόψεις. Εξοικονόμησε χρήματα από τους Μπρέι και Καλαϊτζάκη, διατήρησε τον ελληνικό του κορμό με την παραμονή του Παπαπέτρου να αποτελεί την πιο ευχάριστη είδηση του καλοκαιριού, απέκτησε τον Έβανς σε τιμή ευκαιρίας, ενώ ξεκίνησε και η δουλειά στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη (και guest τον Μάικ Μπατίστ).

Ο Παναθηναϊκός δεν θα βιαστεί να αγοράσει γκαρντ, το θέμα μπορεί να φθάσει και μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη για να βρεθεί ο ιδανικός δημιουργός. Επί της ώρας, δεν έχει βρεθεί κάτι στην αγορά που να ελκύει το προπονητικό σταφ του Τριφυλλιού, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κάποια έκπληξη.

Παίκτη που τον Ιούλιο μπορεί να μην είχε βγει καν στην αγορά κυνηγώντας συμβόλαιο στο ΝΒΑ κι αν υπήρχε θα κόστιζε ένα εκατομμύριο. Όσο παίκτες ενός άλφα επιπέδου δεν βρίσκουν ομάδα, τόσο οι τιμές πέφτουν.

Αυτή τη στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο για «άσο», ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και συν, το γεγονός πως λίγο πριν τη σεζόν, αρκετοί free agents μπορεί να ρίξουν τις απαιτήσεις τους στο οικονομικό, δεν αποκλείεται να έρθει κάποιο «ζεστό» όνομα στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News