Αν δεν έρθει κλασάτος πλέι-μέικερ, πρέπει να...

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Σε περίπτωση που ΔΕΝ έρθει κλασάτος πλέι-μέικερ και μείνεις με Πέρι, Μποχωρίδη, Σαντ Ρος, ο κόουτς μάλλον θα έχει σαν Ευαγγέλιο το “διπλό” στο ΣΕΦ, την μεγαλύτερη νίκη της ομάδας την περασμένη σεζόν.

Παρότι δεν είχες στη διάθεσή σου στις 5.2 το Νεμάνια Νέντοβιτς οι προθέσεις του Οντέτ Κάτας φάνηκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο, με τον κόουτς να παρουσιάζει διάταξη στην επίθεση σχεδιασμένη πάνω στο μέγεθος.

Δύο σκρίνερς (Παπαγιάννης-Μήτογλου) παραταγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον για κάθετο σκριν στη γραμμή των προσωπικών, ο Mποχωρίδης και ο Κουβανός χειριστές συν Ουάιτ, Μπεντίλ, Παπαπέτρου μπαλαντέρ. Εισαγωγικές πάσες και πικ εν ρολ με Σαντ Ρος, κάπτεν (10 ασίστ οι δυο τους), συν Μπεντίλ, Μποχωρίδη “κρυφά χαρτιά” να τελειώνουν πολλές φάσεις πιάνοντας τον αντίπαλο πάγκο στον ύπνο.

Εκείνη τη διάταξη με τους δίμετρους χρησιμοποίησε ο Παναθηναϊκός παίρνοντας πόντους, προκαλώντας φθορά και υποστηρίζοντας την επίθεση του με επιθετικό ριμπάουντ έχοντας όλα του τα μεγάλα κορμιά συνεχώς κοντά στο καλάθι.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News