Παναθηναϊκός ρόστερ: Από αυτούς τους τρεις εξαρτάται ο Πρίφτης

Ο Πρίφτης είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του αυτή τη στιγμή δύο από τους καλύτερους -στη θέση τους- αμυντικούς παίκτες στην Ευρώπη από τους οποίους πέρσι δεν μπορούσε να …εισπράξει πράγματα, αναφερόμαστε στον Σαντ Ρος και τον Παπαπέτρου.

Παιδιά που έχουν βαθμολογηθεί ως top class defenders που μπορούν να ανεβάσουν το συνολικό επίπεδο στα μετόπισθεν σημαντικά.

Η άμυνα τους στις αλλαγές (που είναι η ειδικότης τους) και στις περιστροφές είναι σούπερ, ειδικά όταν νιώθουν καλά σωματικά και δεν τους μπερδεύουν οι προπονητές ζητώντας τους να οργανώσουν και να στήσουν πικ εν ρολ.

Ουσιαστικά ο Δημήτρης Πρίφτης φέτος θα προσπαθήσει να χτίσει μια καλή άμυνα ποντάροντας κυρίως σε αυτούς τους δύο και στην βελτίωση που έδειξε πέρσι ο Γιώργος Παπαγιάννης στην άμυνα ψηλά.

Για να μην ξεχνιόμαστε οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι και γενικά η πορεία των πρασίνων θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το πόσο αποτελεσματική άμυνα θα παρουσιάσουν μέσα στη σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News