Παναθηναϊκός: Δυνατά για Λαπροβίτολα - Οι άλλοι 3 της λίστας

Παναθηναϊκός: Δυνατά για Λαπροβίτολα - Οι άλλοι 3 της λίστας

Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει πέντε παίχτες για αρχή στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, διακρίνοντας με το… καλημέρα τα κενά στο πράσινο ρόστερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», ο τεχνικός του Τριφυλλιού θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση δύο γκαρντ, ενός 4αριού, ενός mobile σέντερ και ενός Έλληνα ψηλού.

Αναφορικά με τους γκαρντ, ο κόουτς Πρίφτης θέλει δύο γκαρντ, έναν κλασικό πλέι μέικερ κι έναν περισσότερο σκόρερ.

Δυνατά για Λαπροβίτολα – Οι άλλοι 3 της λίστας

Φημολογείται πως πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο Νικολάς Λαπροβίτολα, με τους πράσινους να ευελπιστούν ότι φέτος θα καταφέρουν να τον ντύσουν στα πράσινα.

Παράλλαλα, στη λίστα με τους γκαρντ βρίσκεται ο Νέιτ Γουόλτερς, που τη σεζόν αυτή ήταν στην Ούνιξ, ενώ και ο Λορέντζο Μπράουν απασχολεί. Τέλος, πιο χαμηλά στη λίστα είναι ο Γιόβιτς.

Με την ταυτόχρονη προσπάθεια ελληνοποίησης του Χάουαρντ Σαντ-Ρος (έχει παντρευτεί Ελληνίδα και μετρά πλέον πολλά χρόνια στη χώρα), η γραμμή των γκαρντ θα ισχυροποιηθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News