Παναθηναϊκός: «Συμφωνία με Μέικον, αλλά...»

Παναθηναϊκός: «Συμφωνία με Μέικον, αλλά...»

Περί συμφωνίας Παναθηναϊκού με τον Ντάριλ Μέικον κάνουν λόγο οι Τούρκοι, οι οποίοι, όμως, επισημαίνουν πως οι πράσινοι θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Αύγουστο λόγω NBA!

Η ιστοσελίδα basketservici αποκάλυψε πως το Τριφύλλι έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε από το σύλλογο μια χρονική παράταση, μήπως προκύψει κάτι στο ΝΒΑ.

Το τουρκικό ρεπορτάζ έχει λογική, καθώς ο Μέικον ξεκαθάρισε πρόσφατα, πως δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του, διότι στοχεύει αυτό το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή σε κάποια αμερικανική ομάδα.

Το σίγουρο είναι πως οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν εξετάσει σοβαρά τον Αμερικανό γκαρντ και αρχισκόρερ των «κιτρινόμαυρων» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Τάκης Τριαντόπουλος, τόνισε ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν, αφού κλείσει το θέμα του προπονητή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News