Με τρέλα άλλο ένα! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ ο Μπέντιλ

Με τρέλα άλλο ένα νταμπλ πανηγυρίζει απόψε ο Παναθηναϊκός…

Λαύριο – Παναθηναϊκός: Ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί!

Την  ευκαιρία να πάρει τη νίκη το πρωτάθλημα και το νταμπλ έχει ο Παναθηναϊκός που αγωνίζεται στην έδρα του Λαυρίου στην σειρά των προημιτελικών της Μπάσκετ Λιγκ στον τρίτο αγώνα της σειράς (11/6-21.00).

Με μία ακόμη κατοστάρα φιλοδώρησε το Λάυριο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και έκανε το 2-1 υπέρ του στην σειρά των τελικών, αγγίζοντας το πρωτάθλημα Ελλάδας, καθώς απέχει μία νίκη από την στέψη!

Είναι φανερό ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια κρίνονται από τον βαθμό συγκέντρωσης των παικτών και την ομάδα του Παναθηναϊκού συνολικά. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι οι δύο ήττες στο Λαύριο (μία στην κανονική περίοδο και μία στους τελικούς) πρέπει να αποτελέσουν μάθημα και να φέρουν τη νίκη.

Το κομμάτι  που πλήρωσε το τριφύλλι την προηγούμενη φορά που επισκέφτηκε το Λαύριο (ήττα στη παράταση 94-89) , αφορά τα κενά διαστήματα στην επίθεση και την χαλαρότητα στην άμυνα που επιτρέπει στους καλούς σουτέρ του αντιπάλου να βρίσκουν σκορ. 

Σε 8 παιχνίδια των δύο ομάδων με γηπεδούχο την ομάδα του Λαυρίου οι πράσινοι μετρούν 6 νίκες και δύο ήττες. Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός μπορεί με μία απλή νίκη να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και να κάνει το νταμπλ!

Δηλώσεις Μπρέι μετά το 2-1:

«Έπρεπε να πάρουμε το μάθημά μας, γιατί δεν μπήκαμε με την ένταση που έπρεπε και είχαμε κενά απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως το Λαύριο.

Η διαφορά ήταν στο αμυντικό κομμάτι, ήμασταν και καλοί στην επίθεση, οπότε ήταν εντελώς διαφορετικό το σημερινό παιχνίδι.

Θα πρέπει να δώσω τα credits στους συμπαίκτες μου για τα σουτ που έβαλα, γιατί όταν υπάρχει σωστή κυκλοφορία της μπάλας τα πράγματα είναι πιο εύκολα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News