Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming | Α1 Γυναικών

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming Α1 Γυναικών

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming | Α1 Γυναικών

Δείτε σε Live Streaming τον 3ο και τελευταίο τελικό της Α1 Γυναικών…

Τρίτος τελικός και ώρα για κούπα στην Α1 Γυναικών, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στο «ΣΕΦ» το 3ο παιχνίδι, με τις «πράσινες» να ψάχνουν την ολική ανατροπή στη σειρά. Τζάμπολ του μεγάλου αγώνα στις 15:00, τη Δευτέρα 245.

Ο 3ος τελικός καλύπτεται και αυτός τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, μέσω του ERTflix και διαδικτυακά, από το ERTsports 2. Διαιτητές της αναμέτρησης οι Καρακατσούνης, Σχινάς και Παντελίδης.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming | Α1 Γυναικών

Απίστευτη ανατροπή στον 2ο τελικό από τις «πράσινες». Γύρισαν το ματς από το -18 και επικράτησαν των αντιπάλων τους με 76-73. Η Κόλπμι Μόργκαν πήρε το… όπλο της στο 3ο δεκάλεπτο και η παρουσία της ήταν καταλυτική στην μεγαλειώδη ανατροπή!

«Για κάποιο λόγο μπήκαμε λίγο ηττοπαθείς στο πρώτο ημίχρονο, ίσως επηρεασμένοι και από τον πρώτο τελικό. Η ομάδα έχει κάνει υπερβάσεις φέτος, δουλεύει πολύ και δεν της άξιζε η εικόνα του πρώτου εικοσαλέπτου. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας, βάλαμε και κάποιους στόχους για το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο και πιστεύω ότι αιφνιδιάσαμε λίγο τον αντίπαλο. Είχε άστοχα σουτ, πήραμε τα ριμπάουντ και στοχεύσαμε καλύτερα στην επίθεσή μας» είπε αρχικά και στη συνέχεια, μίλησε για όσα είπε στην ομάδα της στην ανάπαυλα και ήρθε αυτή η διαφορετική εικόνα.

«Δε λέω κάτι… Ανάλογα με τη στιγμή. Το μόνο που είπα σήμερα ήταν «δε σας αξίζει αυτή εικόνα, είμαστε πολύ καλύτερες από αυτό που δείξαμε». Αυτό σε ότι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Στο τεχνικό κάναμε κάποιες αλλαγές και νομίζω μας βγήκαν στο παιχνίδι. Θα ήθελα να συγχαρώ τις παίκτριές μου, γιατί αυτή η ομάδα έχει από την αρχή της χρονιάς υπέρβαση. Έχουμε φτάσει να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να κοιτάμε στα μάτια τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν το απόλυτο φαβορί. Τεράστιο credit λοιπόν για την ομάδα και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος», σχολίασε σχετική η κόουτς του Τριφυλλιού, Ελένη Καπογιάννη.

Εδώ θα δείτε την προσπάθεια των «πράσινων» για την ολική ανατροπή στη σειρά: https://bit.ly/3vgTDM0

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News