ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Χεζόνια: «Παίξαμε σκ@τ@! - Να ανεβάσουμε ταχύτητα»

2-0 και ένα βήμα από τον τελικό!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ. Αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (21/5, 21:15) -ως τυπικά φιλοξενούμενος, θέλοντας να κάνει το 2-0 και να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στους τελικούς της Basket League.

Για να προκριθεί, σε αυτή τη φάση χρειάζονται 3 νίκες. Ο τρίτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 23/5 (21:00). Εφόσον χρειαστεί, οι «κλειδωμένες» ημερομηνίες για άλλα ματς είναι 26/5 και 28/5.

Ο Εξάστερος διασταυρώνεται στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Λαύριο – Προμηθέας. Το Τριφύλλι στο πρώτο ματς έκανε σχετικά δύσκολα το 1-0 και καλείται να ανεβάσει τα παικτικά στάνταρ, για να καθαρίσει εύκολα.

Το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Δηλώσεις Κάτας μετά το 1-0 επί της ΑΕΚ:

«Πρώτον είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη.  Πιστεύω ότι πάντα  τα πρώτα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Έχουμε την πίεση με το μέρος μας. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι στην επίθεση στο ξεκίνημα του ματς. 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και το κάναμε στη συνέχεια του αγώνα. Ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι σε δύο μέρες θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News