Παναθηναϊκός - ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παίρνει σκούπα και πάει τελικό!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ. Αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (19/5, 21:15), θέλοντας να κάνει το 1-0 και να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους τελικούς της Basket League.

Για να προκριθεί, σε αυτή τη φάση χρειάζονται 3 νίκες. Οι άλλοι δύο ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 21/5 (21:15) και 23/5 (21:00). Εφόσον χρειαστεί, οι «κλειδωμένες» ημερομηνίες για άλλα ματς είναι 26/5 και 28/5.

Ο Εξάστερος διασταυρώνεται στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Λαύριο – Προμηθέας. Το Τριφύλλι έφτασε ως εδώ, αποκλείοντας στην προημιτελική φάση τον Ιωνικό με σκορ 2-0. Όσον αφορά την ΑΕΚ, άφησε εκτός συνέχειας τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1.

Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Δηλώσεις Κάτας μετά το 2-0 επί του Ιωνικού:

«Στα δύο ματς με τον Ιωνικό, μόνο στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε χωρίς ενέργεια, κάτι που ήταν λογικό να συμβεί μετά την εβδομάδα Κυπέλλου που είχε προηγηθεί. 

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ήμασταν καλοί στην άμυνα και καταφέραμε να τους αποσυντονίσουμε από το παιχνίδι τους. Τους περιορίσαμε στους 61 πόντους, γυρίσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση και μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News