Χωρίς αντίπαλο! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Προς ανατροπή με Μακ, Μπρέι και Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για την πρωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Όλα έτοιμα για ακόμα μια αγωνιστική της εγχώριας Basket League. Αυτή βρίσκει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (28/4, 20:00). Μονόδρομος η 10η σερί εντός των τειχών νίκη για τον Παναθηναϊκό στην 22η αγωνιστική της Basket League.

Άρης, Κολοσσός, Ιωνικός, Περιστέρι, Μεσολόγγι, Λαύριο, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Προμηθέας τα τελευταία… θύματα του Εξάστερου στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός μετράει 19-2 στη Basket League, έχοντας φτάσει στα ίδια ματς με όλους τους αντιπάλους του.

Μόνος στόχος για τον Παναθηναϊκό η συνέχεια στο νικηφόρο σερί, προκειμένου να τερματίσει στην κορυφαία θέση, με όσους περισσότερους βαθμούς διαφορά. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Εξάστερος βαδίζει ολοταχώς για το 39ο πρωτάθλημά του στην Ελλάδα.

Ο Όντεντ Κάτας δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μαντζούκα και Καλαϊτζάκη. Καιρό εκτός και ο Τι Τζέι Μπρέι.

Τζάμπολ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός σήμερα στις 20:00.

Παπαγιάννης μετά τη νίκη στην Πάτρα:

«Είμαστε καλά, αλλά στο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο, βάλαμε τρίποντα, επιτεθήκαμε αρκετά μέσα στη ρακέτα και πήραμε διαφορά.

Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε, για τους δύο τίτλους. Έχουμε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι την Μεγάλη Τετάρτη με την ΑΕΚ. Μετά το πρόβλημα με τον κορωνοϊό έπεσαν όλα τα παιχνίδια μαζί και είμαστε συνηθισμένοι στο βαρύ πρόγραμμα.

Να γυρίσουν όλα τα παιδιά, αυτό είναι το σημαντικό. Επιτέλους να είμαστε μία φορά όλοι μαζί και να προπονηθούμε όπως θέλουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News