Με... σπασμένα φρένα! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Προς ανατροπή με Μακ, Μπρέι και Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για την πρωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Όλα έτοιμα για ακόμα μια αγωνιστική της εγχώριας Basket League. Αυτή βρίσκει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τον Προμηθέα στην Πάτρα (24/4, 17:15). Μονόδρομος η 9η σερί εντός των τειχών νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Άρης, Κολοσσός, Ιωνικός, Περιστέρι, Μεσολόγγι, Λαύριο, ΠΑΟΚ και Ηρακλής τα τελευταία… θύματα του Εξάστερου στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός μετράει 18-2 στη Basket League, έχοντας ματς λιγότερα από την κανονική ροή.

Μόνος στόχος η συνέχεια στο νικηφόρο σερί, προκειμένου να τερματίσει στην κορυφαία θέση, με όσους περισσότερους βαθμούς. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Εξάστερος πηγαίνει ολοταχώς για το 39ο πρωτάθλημά του στην Ελλάδα.

Ο Όντεντ Κάτας δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μαντζούκα και Καλαϊτζάκη. Αντιθέτως, ο Γιώργος Παπαγιάννης δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να είναι στα πλάνα του Ισραηλινού τεχνικού.

Τζάμπολ στο Προμηθέας – Παναθηναϊκός σήμερα στις 17:15.

Κασελάκης για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Θεωρητικά είναι δύσκολο αλλά σε εμάς τους παίκτες αρέσουν περισσότερο οι αγώνες από τις προπονήσεις. Ευτυχώς υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια και έχουμε ρυθμό, η Ευρωλίγκα τελείωσε και πλέον έχουμε αφοσιωθεί στους δύο στόχους μας, δηλαδή το πρωτάθλημα και το κύπελλο». 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News