Παραλίγο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο παίκτης που «σκότωσε» τη Μπαρτσελόνα!

Παραλίγο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο παίκτης που «σκότωσε» τη Μπαρτσελόνα!

Η Ζενίτ έκανε την μεγάλη έκπληξη στην Βαρκελώνη, με τον Κέβιν Πάνγκος να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στην κανονική διάρκεια.

Το τεράστιο αυτό ”διπλό” των Ρώσων είχε την υπογραφή του Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός γκαρντ ”πλήγωσε” την πρώην ομάδα του, από την οποία έφυγε το περασμένο καλοκαίρι.

Για την ακρίβεια, έκανε τρομερό πρώτο ημίχρονο και πέτυχε το νικητήριο καλάθι αφού ο Χίγκινς αστόχησε εν συνεχεία σε τρίποντο, τελειώνοντας τον αγώνα με 19 πόντους (1/1 βολή, 3/3 δίποντα, 4/6 τρίποντα), 9 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 7 κερδισμένα φάουλ και μόνο 1 λάθος σε 34:50!

Παραλίγο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κέβιν Πάνγκος, όχι μόνο ήταν μεταγραφικός στόχος του τριφυλλιού τα προηγούμενα χρόνια, αλλά έφτασε μια ανάσα από το να υπογράψει.

Η πρώτη φορά ήταν το 2016, επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη, ωστόσο, παρατηρήθηκε μια καθυστέρηση στην τελική απόφαση, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη Ζαλγκίρις του Σάρας.

Πέρυσι, ήταν η δεύτερη φορά που οι πράσινοι κυνήγησαν τη μεταγραφή Πάνγκος. Οι Βόβορας, Αλβέρτης και Διαμαντίδης είχαν μιλήσει με τον 28χρονο άσο και μάλιστα είχαν προχωρήσει αρκετά, ωστόσο, η προσφορά της Ζενίτ που καιροφυλαχτούσε τον οδήγησε στην Αγία Πετρούπολη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News