«Ο Νέντοβιτς θα μπορούσε να παίξει στο NBA»

Αρμάνι - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Δεκαπέντε σκάουτερς του NBA επέλεξαν μια δεκάδα μη Αμερικανών από την Ευρώπη στο «Hoopshype», που θα μπορούσαν να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι και να πετύχουν. «Μέσα» ο Νέντοβιτς.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν μέσα στις προτιμήσεις των έμπειρων σκάουτερ για το NBA. Πρώτος, φυσικά, ήταν ο Μίροτιτς.

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα ήταν πρώτος σε προτιμήσεις και ακολούθησαν κατά σειρά: Τζος Γκίντεϊ (Αδελαΐδα 36ερς, Βασίλιε Μίτσιτς (Εφές), Σέιν Λάρκιν (Εφές). Βίκτορ Βεμπανιάμα (Ναντέρ), Ουσμάν Γκαρούμπα (Ρεάλ), Νεμάνια Νέντοβιτς (Παναθηναϊκός), Αλπερέν Σενγκούν (Μπεσίκτας), Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι), Μάικ Τζέιμς (ΤΣΣΚΑ).

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς το σχόλιο στο κείμενο ανέφερε, «Είναι ένας αθλητικός κόμπο γκαρντ με καλό μέγεθος και δύναμη για την θέση του. Έχει ωραίο στυλ και καλό σουτ, αλλά όχι εξαιρετικό. Έχει ταχύτητα και μάκρος στον μέσο όρο του ΝΒΑ, αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι τη ρακέτα. Έχει τα εφόδια να γίνει καλός αμυντικός. Είναι καλός αρκετά ώστε να μην μπορεί να παίξει στη λίγκα, αλλά σε αυτή τη φάση της καριέρας του, εξαρτάται περισσότερο από το τι περιμένει από τον ρόλο του και τον χρόνο συμμετοχής του».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News