Αντίο με το κεφάλι ψηλά - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σε άλλο γήπεδο ο Παναθηναϊκός, τον "ξεφτίλισε" ο Πασκουάλ

«Αντίο» με το κεφάλι ψηλά θέλει να πει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα για φέτος…

Τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό ματς για τον Παναθηναϊκό, στη χειρότερη χρονιά της ομάδας στην Euroleague. Το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/4, 20:00) ολοκληρώνει μια ακόμα ευρωπαϊκή σεζόν για το Τριφύλλι.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας έχει απολογισμό 11-22 στην διοργάνωση και βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα, με κακές εμφανίσεις απέναντι σε Ζαλγκίρις στο Κάουνας και Ζενίτ στη Ρωσία.

Το σημαντικότερο όλων για τον Παναθηναϊκό είναι να υψώσει ανάστημα και να αφήσει την Euroleague με μια πιο γλυκιά γεύση, όντας ανταγωνιστικός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Εκτός μάχης ο Μάριο Χεζόνια που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς πρόκειται για εξ’ αναβολής αγώνα. Κανονικά στη διάθεση του Κάτας ο Σέλβιν Μακ.

Τζάμπολ στο ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός απόψε στις 20:00.

Κάτας μετά την ήττα από τη Ζενίτ:

«Δεν έχω πολλά να πω. Θέλω να συγχαρώ την Ζενίτ, γιατί προκρίθηκε στα πλέι οφ. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε. Προφανώς η τέταρτη περίοδος ήταν δύσκολη για εμάς, αλλά για τρία δεκάλεπτα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι.

Νομίζω ότι αξίζει περισσότερο σεβασμό αυτό, αλλά δεν θα ήθελα να πω πολλά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News