Παναθηναϊκός - Αρμάνι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

H βαθμολογία της Basket League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του Μεσολογγίου

Ζητείται «τρέλα» και επιστροφή στις καλές εμφανίσεις…

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αρμάνι (1/4, 21:00), θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague. Βασικό ζητούμενο για τους «πράσινους» αποτελεί η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις!

Ο Εξάστερος ηττήθηκε (82-97) την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από τη Μπασκόνια. Αποκαρδιωτική εμφάνιση, έλλειψη πάθους και μαχητικότητας ήταν τα βασικά στοιχεία που στέρησαν από τον Παναθηναϊκό να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός. Απαραίτητο το να… ηχήσουν καμπανάκια στο τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς της σεζόν.

Το Παναθηναϊκός – Αρμάνι μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας μετά την ήττα από την Μπασκόνια:

«Το βλέπουμε και από το σκορ, δεν μπορούσαμε με τίποτα να τους περιορίσουμε. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι αλλά από τη στιγμή που μπήκε στο 5 ο Πολονάρα και χαμήλωσαν το σχήμα δεν προσαρμοστήκαμε σωστά. Αμυντικά δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε και έβαλαν μεγάλα σουτ. Αυτό επηρέασε την αυτοπεποίθησή μας.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Το παιχνίδι αυτό ήταν πιο σημαντικό για την Μπασκόνια και εμείς έπρεπε να βγούμε με κίνητρο. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν. Δεν έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι, μόνο να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για τέτοια παιχνίδια που έχουν γρήγορο ρυθμό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News