Χτίζει σερί και στην Euroleague - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα

Φουλάρει για συνέχεια στις ευρωπαϊκές νίκες ο Εξάστερος…

Το γκάζι πατημένο σε μια άκρως ενθαρρυντική προσπάθεια από πλευράς διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και των παικτών του Εξάστερου. Οι βάσεις για τη νέα σεζόν μπαίνουν ήδη, η δουλειά που γίνεται είναι σκληροί, αλλά αρχίζουμε να γευόμαστε τους πρώτους καρπούς.

Συγκλονιστικός ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, στο οποίο κατατρόπωσε στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι με 81-63. Το Τριφύλλι βγάζει ενέργεια στο παρκέ, αποδίδει όπως θέλει και πρέπει για το μέγεθός τους και παρότι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Ευρωλίγκα το παλεύει με νύχια και με δόντια.

Στην 30η αγωνιστική της διοργάνωσης βρίσκει απέναντί του τον Ερυθρό Αστέρα. Ομάδα βατή, αρκετά πιο λάιτ σε όλα από τον Παναθηναϊκό και οι γηπεδούχοι έχουν στόχο ακόμα μια καλή εμφάνιση, την οποία θέλουν να συνδυάσουν με νίκη.

Χωρίς προβλήματα ο Κάτας στην Ευρώπη, αφού και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει επιστρέψει για τα καλά. ΣΟΚ με το κάταγμα του Μπρέι, ο οποίος βέβαια υπενθυμίζεται ότι δεν είναι δηλωμένος στο ευρωπαϊκό ρόστερ.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας απόψε στις 21:00.

Μακ: «Να διατηρήσουμε το μομέντουμ»

«Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς αύριο. Με την νίκη κόντρα στην Μακάμπι και την νίκη στο πρωτάθλημα την Κυριακή δείξαμε πως βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ μας. Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να πάρουμε την νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News