Κολοσσός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Όργια Μπρέι στο ντεμπούτο - Νίκη ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει δυνατά και χτίζει για το μέλλον!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για τις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει τον Κολοσσό (7/3, 15:30), προέρχομενος από δύο σερί ευρωπαϊκά ματς και τις ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπάγερν.

Ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι άλλοι παίκτες, δίνοντας πολύτιμες ανάσες σε όσους τραβούν το… κουπί εκτός συνόρων. Ευκαιρία και για τον Μπρέι να πάρει και πάλι το όπλο του. Ο άσος του Εξάστερου υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο ελληνικό ματς, αυτό κόντρα στον Άρη, οργίασε από τα 6,75!

Το Κολοσσός – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα τις ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Όντετ Κάτας μετά το ματς με τη Μπάγερν:

«Μου άρεσε ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Στο τέλος του πρώτου μέρους χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για 3-4 λεπτά. Κάναμε κάποια λάθη και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι. 

Κολοσσός – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Γενικά μου άρεσε η προσπάθεια. Χάσαμε πολλές βολές. Για εμάς ήταν θέμα λαθών. Η Μπάγερν μας τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο. Γενικά μου άρεσε η προσπάθεια, ήμασταν εκεί για 40 λεπτά».

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version