Παναθηναϊκός - ΟΦΗ Live Streaming | Superleague 2020/21

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming: Να τον καθαρίσει από το ημίχρονο!

Να συνεχίσει το σερί νικών ώστε να καταφέρει να σβήσει τη ζημιά από το ξεκίνημα της σεζόν έχει ως μοναδικό ζητούμενο ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο(23/1-19.30) για την 18η αγωνιστική.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming

Με επιτυχία πέρασε το… τεστ στο «Κλ. Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός που νίκησε τον Άρη και τον πλησίασε στους 5 βαθμούς. Απόσταση που είναι πλέον αναστρέψιμη. Το τριφύλλι μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες  ανέβηκε στους 28 βαθμούς, αλλά σημασία έχει η συνέπεια. Αρχής γενομένης από το ματς με τον ΟΦΗ ο στόχος των πράσινων είναι άλλες τρεις νίκες, μιας και μετά τους Κρητικούς πηγαίνει να παίξει στον Βόλο και φιλοξενεί την Λαμία.  Η νίκη του Παναθηναϊκού επί των Κρητικών με ακριβές σκορ το 2-0 πληρώνει με 5.70!

Για άλλη μια φορά το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει απουσίες ,όμως είναι πλέον προφανές ότι με τον Λάζλο  Μπόλονι οι παίκτες παίρνουν ευκαιρίες  και  οι επιλογές αυξάνονται. Ταυτόχρονα, στο παιχνίδι με τους Κρητικούς επιστρέφει στη δράση ο Λούκας Βιγιαφάνιες.Live Streaming Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έχει ως οδηγό την ανασταλτική του λειτουργία, καθώς στα 4  τελευταία ματς πρωταθλήματος  έχει κρατήσει το μηδέν και αυτό θέλει να κάνει απέναντι και στον ΟΦΗ.  Ασφαλώς και ο προσανατολισμός στον συγκεκριμένο  αγώνα θα είναι και επιθετικός και το σχέδιο είναι ένα γρήγορο γκολ που θα απλοποιήσει τα πράγματα. Αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει του ΟΦΗ με προβάδισμα στο σκορ από το ημίχρονο η απόδοση είναι  στο 2.25.

Ο ΟΦΗ έρχεται στον αγώνα της Λεωφόρου μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, 3-0 από τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα και 2-0 στον Βόλο για το κύπελλο. Οι  Κρητικοί βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Στοίχημα στοίχημα

Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές. Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 1,5 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 2 γκολ. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming | Links

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News