Έτσι κέρδισε τη Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Έτσι κέρδισε τη Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Σημαντική η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου από το παιχνίδι με την Φενέρ, αλλά και στον πρώτο γύρο ο κάπτεν έλειπε κι όμως η ομάδα λύγισε τους γείτονες στο ΟΑΚΑ (82-68).

Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Κίφερ Σάικς στην (βραχύβια) πράσινη καριέρα του, με τον Αμερικανό να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες.

Ο βραχύσωμος γκαρντ ήταν εκείνος που «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Φενέρ όταν το χρειάστηκε ο πρωταθλητής στο δεύτερο ημίχρονο χάρη σε 3/3 τρίποντα σ’ εκείνο το διάστημα, ενώ γενικώς είχε ένα «γεμάτο» ματς με 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Από τα 0/7 σουτ κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο και την Μπάρτσα, εκείνη τη φορά ο αθλητής έβαλε τα σουτ και βάρυνε την εξέλιξη του αγώνα, καθώς όταν η Φενέρ ήταν κοντά, μπουμπούνισε δύο τρίποντα για να διατηρηθεί απόσταση σχετικής ασφαλείας, πριν καθαρίσει στο φινάλε ο Νέντοβιτς.

Τι να πούμε και για τον Σέρβο, που θα παρουσιαστεί στην Τουρκία …αγριεμένος μετά τα όργια που έκανε στο Μαρούσι εναντίον της Βιλερμπάν; Ο Σέρβος ΚΑΙ απέναντι στη Φενέρ τον Οκτώβρη ακούμπησε την τριαντάρα (σταμάτησε στους 28), όντας «φωτιά και λάβρα» όσο έπαιξε ,με 2/5 δίποντα, 7/12 τρίποντα, 3/4 βολές, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 τάπες (αυτό κι αν ήταν έκπληξη) και ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Στατιστικές για Όσκαρ.

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version