Ποια βασίλισσα; Είσαι ο Εξάστερος - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μπουρούσης: "Αν έκανε αυτό ο Παπαγιάννης, ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε"

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ναι, οι εποχές έχουν αλλάξει, ΑΛΛΑ ο Εξάστερος Παναθηναϊκός οφείλει απόψε να θυμηθεί την ιστορία του και να παλέψει απέναντι στην πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τριφύλλι, ύστερα από την σοκαριστική ήττα την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από τη Ζαλγκίρι, ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν τα πάντα ώστε τη διαβολοβδομάδα να κάνουν το 2 στα 2.

Ξεκινώντας από σήμερα, κόντρα στη Ρεάλ και στη συνέχεια, την προσεχή Πέμπτη, κόντρα στην Αλμπα.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Ζακ Ογκαστ, που έχασε αρκετές προπονήσεις, θα είναι στη διάθεση του προπονητή κι εκείνος θα κρίνει για τη συμμετοχή του.

Φόστερ: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε»

Αναλυτικά:

«Είδαμε πόσο άσχημα παίξαμε και μάθαμε από αυτό ώστε να συνεχίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν και σε αυτά που προηγήθηκαν. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που είδαμε και στο βίντεο μετά το ματς με την Ζάλγκιρις».

Όσον αφορά στα «κλειδιά» του αυριανού αγώνα είπε: «Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στο transition και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα και την αθλητικότητά μας. Θα είναι κάτι που θα μας βοηθήσει. Επίσης πρέπει να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε καλά σουτ στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News