Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Live Streaming | Panathinaikos – Zalgiris Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Live Streaming: Νίκη με προβάδισμα από την αρχή

Έτοιμος να εκμεταλλευτεί την έδρα του παίρνοντας άλλη μια νίκη στην Ευρωλίγκα είναι ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ.

Μετά τη τονωτική ένεση στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους Λιθουανούς στην Αθήνα, με το θετικό αποτέλεσμα να αποτελεί μονόδρομο. Αν τουλάχιστον θέλει να κοιτάξει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Panathinaikos – Zalgiris Live Streaming

Η Ζαλγκίρις έρχεται πληγωμένη στην Αθήνα καθώς προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες που έριξαν το ρεκόρ της στο 5-7,  παρά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα. Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι για ένα ακόμη παιχνίδι ο δρόμος προς τη νίκη έρχεται από την άμυνα και το αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ίδιο. Η πιθανότητα να σκοράρει λιγότερους από 75.5  πόντους η Ζαλγκίρις πληρώνει στο 2.25.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, καθώς μετά την Ζαλγκίρις Κάουνας θα φιλοξενήσει τις Ρέαλ Μαδρίτης και Άλμπα. Αυτό σημαίνει πολύτιμος χρόνος χωρίς ταξίδια και αεροδρόμια για 20 μέρες, όπως και ότι θα βρεθεί χρόνος για να δουλέψει και να βελτιώσει τις αδυναμίες του.  Live Streaming Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Zalgiris Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 4-7 στην Ευρωλίγκα και έχει ανάγκη αυτή τη νίκη. Έτσι αναμένεται να μπει δυνατά στο ματς για να δείξει με το «καλησπέρα» στον αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό. Το ενδεχόμενο προβαδίσματος του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο προσφέρεται στο 1.70.

Στο κομμάτι της προϊστορίας το τριφύλλι μετρά 13 νίκες και μόλις 2 ήττες από το 2005 και έπειτα όταν φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας!

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Στοίχημα στοίχημα

Έστω και σχεδόν οριακά, φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει περίπου 2 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 79 πόντους χοντρικά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News