Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Τεράστια... καρύδια, τεράστιο διπλό για τον Παναθηναϊκό!

Την πέμπτη του νίκη στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ζάλγκιρις στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της regular season.

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση | Την πέμπτη του νίκη στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ζάλγκιρις στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της regular season.

Οι πράσινοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το «διπλό» στην Αρμάνι και προ πάντων το πρόγραμμα τη δεδομένη χρονική περίοδο, που τους θέλει να δίνουν τρία συνεχόμενα ματς στο ΟΑΚΑ.

Θα επιδιώξουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λιθουανών χωρίς τις υπηρεσίες του Ζακ Όγκουστ.

Στην άμυνα πάνω στους Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου θα εστιάσει περισσότερο η Ζαλγκίρις, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάρτιν Σίλερ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ (11/12, 21:00).

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία αθλητική ομάδα που είναι καλή στα ριμπάουντ. Οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου είναι οι πιο σημαντικοί τους παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο και πολύ physical παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Μάρτιν Σίλερ.

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Για το πόσο έχουν αλλάξει οι ομάδες σε σχέση με το καλοκαιρινό φιλικό τους: «Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε. Και οι δύο ομάδες έχουν βελτιωθεί και έχουν αλλάξει λίγο. Εκείνοι άλλαξαν έναν γκαρντ, ενώ εμείς χάσαμε τον Βαστούρια. Ωστόσο, οι ομάδες έχουν κρατήσει την ίδια φιλοσοφία. Θα δούμε εάν θα παίξουν με αλλαγές την άμυνα ή όχι. Μπορεί να παίξουν διαφορετικά στην άμυνα».

Για το πως μπορεί να σταματήσει η ομάδα του τον Νεμάνια Νέντοβιτς: «Θα πρέπει να κατανοήσουμε τι μπορεί να κάνει και να στήσουμε σωστά στην άμυνά μας πάνω του. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Είναι δύσκολο να τον σταματήσει εάν βρει ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν θα πρέπει να του επιτρέψουμε να βρει αυτοπεποίθηση από νωρίς».

Για το πόσο δύσκολη θα είναι η αντιμετώπιση του Ιωάννη Παπαπέτρου, αφού θα απουσιάζει ο Βαστούρια: «Δεν έχει μεγάλη σχέση αυτό. Τον Παπαπέτρου θα μαρκάρουν άλλοι παίκτες. Είναι πολύ αθλητικός και physical παίκτης που αγωνίζεται στο “3” και μας περιμένει μεγάλη πρόκληση».

Για το αν θα προχωρήσει σε ενίσχυση η Ζαλγκίρις μετά τον τραυματισμό του Βαστούρια: «Ο Παούλιους Μοτιεγιούνας (σ.σ. τζένεραλ μάνατζερ) έχει πει ότι είναι δύσκολο να γίνει μεταγραφή αυτή την στιγμή. Λόγω της πανδημίας, η εποχή είναι δύσκολη και η ομάδα δεν μπορεί να εύκολα τα χρήματα για προσθήκες, αφού δεν πωλούνται εισιτήρια».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 21:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News