Έχει «κότσια» ο Βόβορας

Αστεία στοχοποίηση

Προσωπικά παραδεχόμαστε τον Γιώργο Βόβορα που το καλοκαίρι διάλεξε τον δύσκολο δρόμο.

Θα μπορούσε να επιλέξει τη θέση του βοηθού, να παίρνει τον παχυλό μισθό του και… εννιά θα είχε ο μήνας, αντ΄ αυτού επέλεξε να ακροβατήσει σε τεντωμένο σκοινί αναλαμβάνοντας το βαρύτερο brand του ελληνικού αθλητισμού, με ρόστερ από τα πανέρια και τον μεγαλομέτοχο σε φάση …παρκαρίσματος.

Εκμεταλλευόμενος τις άριστες σχέσεις του με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Ρικ Πιτίνο αν ο νεαρός κόουτς την έψαχνε την δουλειά, θα μπορούσε να πάει σε όποια ομάδα ήθελε ως μέλος ενός ευρύτερου team. Αυτός προτίμησε να βρεθεί στον πάγκο της καλύτερης ομάδας που έχει εμφανιστεί στην πατρίδα μας όσα χρόνια παίζονται ομαδικά σπορ, ο άνθρωπος τράβηξε με το χέρι του μια αποστολή αυτοκτονίας.

Μπήκε κεφαλή σε έναν τεράστιο σύλλογο που για να πάρει οποιονδήποτε τίτλο φέτος θα πρέπει να διαβεί βουνά (ακόμα και το νταμπλ μόνο σίγουρα δεν δείχνει).

Η αλήθεια είναι πως νωρίς-νωρίς η απώλεια του Σούπερ Καπ κι οι τρεις σερί εκτός έδρας συντριβές στην Ευρωλίγκα …τσαλάκωσαν τον Βόβορα.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι προπονητής σε μεγάλη ομάδα, να παίζεις αμυντικά, σκληρά κι όχι απλά να χάνεις, αλλά να διαλύεσαι.

Είναι από τους άγραφους νόμους, ο προπονητής δικαιούται να παίζει άμυνα φουλ μόνο αν κερδίζει, θυμηθείτε πόσο εύπεπτο ήταν κάποτε το…τσούκου τσούκου μπολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το…κατενάτσιο του Αργύρη Πεδουλάκη στην πρώτη του θητεία.  Ο Βόβορας και παίζει άμυνα φουλ και μαζεύει σφαλιάρες. Αχαρο πολύ…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News