Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Βαθμολογία Euroleague (11 αγ.): Η θέση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αγωνίζεται στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και αναζητάει με κάποιον τρόπο το ροζ φύλλο αγώνα, πριν βυθιστεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας για τα καλά.

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αγωνίζεται στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και αναζητάει με κάποιον τρόπο το ροζ φύλλο αγώνα, πριν βυθιστεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας για τα καλά.

Εντελώς προβληματική ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού στο Αστρομπάλ και μέχρι και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας αναρωτιέται πως θα κατορθώσει το Τριφύλλι να φέρει τα πάνω – κάτω δύο μέρες μετά τη συντριβή επί γαλλικού εδάφους απέναντι στην επικίνδυνη Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Γιώργος Βόβορας έχει δύσκολο έργο, ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει χαρακτήρα και μαχητική ψυχή, αν θέλει να έχει ελπίδες απέναντι στους Ιταλούς.

Κασελάκης: «Στην Euroleague πρέπει να έχεις… κοντή μνήμη, καλά τα απλά και βασικά»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης κάλεσε άπαντες στον Παναθηναϊκό να κάνουν delete στο ματς με τη Βιλερμπάν και στάθηκε στην ποιότητα της Αρμάνι Μιλανο.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ εξήγησε τι πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του για να μπορέσει το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό μέχρι τέλους…

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

«Στον αγώνα με την Αρμάνι θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν. Το βέβαιο με την Euroleague, όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια, είναι ότι πρέπει να έχεις… κοντή μνήμη. Ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά αποτελέσματα πρέπει να σου μένουν στο μυαλό. Πρέπει να διαγράφεις το προηγούμενο και να πηγαίνεις στο επόμενο.», δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Και πρόσθεσε: «Ο αγώνας απέναντι στην Αρμάνι χρίζει μεγάλων απαιτήσεων, ενέργειας και συγκέντρωσης για 40 λεπτά. Είναι μια ομάδα που διαθέτει παίκτες με τεράστια ποιότητα, ενώ εμείς έχουμε να καλύψουμε και το… χάντικαπ της κακής ψυχολογίας μας από το χθεσινό ματς. Οπότε, θα πρέπει να κάνουμε καλά τα απλά και τα βασικά πράγματα προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 21:45. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News