Μεγαλύτερο το κέρδος για Φόστερ

Μεγαλύτερο το κέρδος για Φόστερ

Μετρά αντίστροφα ο Μάρκους Φόστερ για να ξαναπατήσει παρκέ και η αλήθεια είναι πως μας έχει λείψει το… θηρίο που βλέπαμε στο ξεκίνημα, ειδικά στα παιχνίδια της Βαρκελώνης κι εκείνο με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ.

Εσχάτως ο Αμερικανός δεν κατέγραφε σπουδαίες επιδόσεις αλλά αυτό είναι αναμενόμενο για ένα παιδί που από τον…χαβαλέ του Ισραήλ βρέθηκε στην…αρένα της Ευρωλίγκας, φορώντας τη φανέλα μιας τόσο απαιτητικής ομάδας.

Η φιλοδοξία του ήταν εκείνη που ξεχώρισε το προπονητικό τιμ σε συνδυασμό του με το χαμηλό του κόστος. Από μια υποδεέστερη διοργάνωση όπως είναι το BCL ο παίκτης ήταν αδύνατον να μην …πεινάει για να διακριθεί στην EuroLeague.

Όταν ο αθλητής μπαίνει στο παρκέ κι έχει από μόνος του κίνητρο (ασχέτως από τα κίνητρα που βάζει έτσι και αλλιώς επί καθημερινής βάσης ο Βόβορας), αυτομάτως συμπληρώνει το παζλ όσων θέλουν και ψάχνουν στον Παναθηναϊκό φέτος.

Βάσει των απολαβών του (οι οποίες δεν θα ξεπεράσουν τα 300.000 δολάρια) και του γεγονός ότι ο προκάτοχός του Τζίμερ Φριντέτ έπαιρνε τα εξαπλάσια χρήματα (!) το κέρδος (λογικά) θα είναι μεγαλύτερο από τη ζημιά.

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version