Θα κάνει τα πάντα για να πείσει ότι αξίζει!

Θα κάνει τα πάντα για να πείσει ότι αξίζει!

Η αλήθεια είναι πως …εκτέθηκε στο παιχνίδι με την Εφές από τον Βασίλιε Μίσιτς ο Λευτέρης Μποχωρίδης, αλλά εδώ δεν τα κατάφερε απέναντί του ο …εξολοθρευτής, Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Παρά την κακή εμφάνιση ο πρώην γκαρντ του Άρη έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του προπονητή του και θα συνεχίσει να παίρνει λεπτά μιας κι ο Σέλβιν Μακ θα χρειαστεί ξεκούραση αυτή την εβδομάδα με τα back to back παιχνίδια.

Ο Έλληνας άσος θα κάνει ότι ξέρει να πράττει καλύτερα. Θα μπαίνει, θα ξεκουράζει τους πενταδάτους γκαρντ, θα κάνει τη δουλειά και θα πηγαίνει στον πάγκο. Το παρκέ δείχνει ότι αξίζει περισσότερα και καλά κάνει ο προπονητής και τον αφήνει πολύ χρόνο στο γήπεδο. Ο ικανός γκαρντ θα αποτελέσει έναν ακόμα σωματοφύλακα της περιφερειακής γραμμής, ίσως τον πιο… στενό, αφού είναι ο παίκτης με τα περισσότερα χαρακτηριστικά που προσομοιάζουν με το αγωνιστικό στυλ του…Νικ Καλάθη.

Ψηλός, μακρύς, όχι αδιάφορος αμυντικός, ο Βόβορας θέλει να «ακουμπήσει» σε γκαρντ με εμπειρία, με ικανοποιητικό σουτ και κυρίως συνειδητοποιημένο πως ίσως υπάρξουν και ματς που θα τα δει ολόκληρα από τον πάγκο.Ειδικά το τελευταίο είναι σημαντικό για να ξεκαθαριστούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, αλλά και να αυξηθεί ο ανταγωνισμός, μια και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Λευτέρης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να πείσει τους πάντες ότι αξίζει να παίζει περισσότερο! Μια safe επιλογή που προσφέρει ισορροπία και λύσεις…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News