Λαπροβίτολα: Δεν αλλάζει τακτική ο Παναθηναϊκός - Περιμένει τον παίκτη

Λαπροβίτολα: Η σημαντική λεπτομέρεια και τα δεδομένα για Παναθηναϊκό

Ο Φακούντο Καμπάτσο φέρεται να έχει αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ για το ΝΒΑ και μάλιστα έχει ενημερώσει ήδη σχετικά την διοίκηση.

Στα 29 του ο Αργεντινός γκαρντ θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ήδη Μάβερικς και Τίμπεργουλβς ενδιαφέρονται ζωηρά για την απόκτησή του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όπως ήταν λογικό, βάζει στην εξίσωση και τον Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, σε περίπτωση που αποχωρήσει οριστικά ο Καμπάτσο, τότε θα καθυστερήσει λίγο ακόμη η τελική απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον γκαρντ που θέλει το τριφύλλι.

Δεν αλλάζει τακτική ο Παναθηναϊκός

Αν και οι Ισπανοί θεωρούν πώς ο Λαπροβίτολα δεν θα φύγει από την Ισπανία, αν φύγει ο Καμπάτσο, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν φαίνεται ότι αλλάζει την τακτική του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι θεωρούσαν δεδομένο ότι ο Καμπάτσο θα αποχωρούσε από τη Ρεάλ, και πλέον είναι αποφασισμένοι να μείνουν πιστοί στο πλάνο τους, δίνοντας λίγο χρόνο ακόμη στον παίκτη για να μείνει ελέυθερος.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News