Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Εφές Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Live Streaming | Panathinaikos – CSKA Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Live Streaming: Έτοιμος να τα… βάλει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Παναθηναϊκός(6/11 21.30), που έχει αποδείξει ότι ακόμη και με μικρό μπάτζετ τη φετινή σεζόν θα είναι κακός μπελάς για όλους τους αντιπάλους!

Οι πράσινοι υποδέχονται την ομάδα του πρώην πράσινου Δημήτρη Ιτούδη, αλλά σε αυτά δε χωράνε συναισθηματισμοί και στο επίκεντρο βρίσκονται μόνο οι νίκες. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έπαιξε στη περασμένη αγωνιστική στην Αγία Πετρούπολη και να ξεκουράστηκε, αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο θετικό καθώς λόγω των μέτρων για τον covid η προετοιμασία του ενόψει των Ρώσων ήταν ελλιπής. 

Panathinaikos – CSKA Live Streaming

Το θετικό είναι ότι ο Παπαπέτρου είναι και πάλι διαθέσιμος και ξεκούραστος. Το τριφύλλι περιμένει από τον αρχηγό του συνεισφορά στην άμυνα αλλά και σκορ. Την ίδια ώρα αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο Λευτέρης  Μποχωρίδης μετά την αποχώρηση του Σάικς και η δημιουργία του στον «άσο» θα κρίνει πολλά στο παιχνίδι.

Για το φετινό Παναθηναϊκό η συνταγή είναι λίγο πολύ γνωστή, άμυνα μέχρι τέλους, πάθος πίεση και νίκες. Οι πράσινοι έχουν στόχο να δεχθούν μέχρι 75 πόντους στην άμυνα, νούμερο που αν επιτευχθεί  λογικά θα δώσει τη νίκη. Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Live Streaming

Σε ότι αφορά την ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει καταφέρει ακόμη να βάλει τον Μιλουτίνοφ στο κλίμα της ομάδα. Οι Τζέιμς-Κλάιμπερν είναι οι απόλυτοι ηγέτες. Στην προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων  οι έδρες παιζουν ρόλο, με εξαίρεση τη περσινή σεζόν όπου οι πράσινοι νίκησαν στην Μόσχα και οι Ρώσοι στην Αθήνα!

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει πάνω από 3 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ΟΑΚΑ 70 με 72 πόντους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Live Streaming | Links

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News