Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 22:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη, που ταλαιπωρείται από θλάση, ο Γιώργος Βόβορας θα καταστρώσει το πλάνο του απέναντι στον Νικ Καλάθη, τον Σάρας Γιασισκεβίτσιους και την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα (ο Πιέρ Τζάκσον αποχώρησε από το Τριφύλλι).

Οι πράσινοι δεν έχουν βαθμολογικό άγχος στο ξεκίνημα της regular season, αφού το πρόγραμμά τους ήταν δύσκολο εξ’αρχής.

Το παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο Λαμόνικα, ο οποίος έχει… προηγούμενα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μέσω Άμστερνταμ στη Βαρκελώνη εν όψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά και το ιδιαίτερο γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον μέχρι πέρσι συμπαίκτη του, Νικ Καλάθη.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση για εμάς να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντί τους. Γνωρίζουμε πως για να καταφέρουμε να είμαστε κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητές μας για νίκη θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να παραμείνουμε στο πλάνο μας για 40 λεπτά», ανέφερε ο αρχηγός των «πράσινων».

Όσον αφορά στον Νικ Καλάθη, ο νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού, είπε: «Με τον Νικ έχουμε εξαιρετική σχέση και μιλάμε συνέχεια. Θα είναι σίγουρα περίεργο που θα τον συναντήσουμε ως αντίπαλο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Νικ έκανε την επιλογή του. Παραμένουμε φίλοι αλλά θα είμαστε αντίπαλοι στο παρκέ για 40 λεπτά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News