Θα δώσει συνέχεια ο Νέντοβις;

Θα δώσει συνέχεια ο Νέντοβις;

Θα συνεχίσει και στο Σούπερ Καπ τις “20άρες” του ο Νεμάνια Νέντοβις που αποτελεί (μακράν του δεύτερου) τον “player to watch” στα φιλικά του Παναθηναϊκού;

Το παιδί αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς δεν θα βρισκόταν ανάμεσά μας, όχι στον Παναθηναϊκό, γενικώς στην γηραιά ήπειρο. Καλοί σουτέρ και διεισδυτικοί παίκτες υπάρχουν πολλοί, αλλά έτοιμοι κάθε στιγμή να έρθουν από τον πάγκο και να το “ματώσουν” αμέσως , λίγοι.

Αν ο τύπος ήταν υγιής δύσκολα θα κοίταζε “κατά εδώ” μιας και πολλές ομάδες στο ΝΒΑ θα ήθελαν τέτοιο φονιά στο ρόστερ τους. Παίκτης που όταν παίρνει φόρα θυμίζει “τρακτέρ”.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον καλύτερο για το “run & shoot” παιχνίδι του Γιώργου Βόβορα που πολλές φορές θα επιστρατεύσει προκειμένου να αναδείξει τα χαρακτηριστικά των γκαρντ που διαθέτει. Ο Νεμάνια (αλλά κι οι Φόστερ, Τζάκσον) αρέσκεται να σουτάρει σε “stroke” (πολλά σουτ στη σειρά όταν νιώσει ζεστός), το up tempo τον ευνοεί κι είναι σίγουρο ότι στην Αθήνα -αν μείνει υγιής- θα διέλυε το μύθο του Σάνι Μπετσίροβιτς που βαστά από το 2007.

Παίκτης με τρομερή ενέργεια που ηλεκτρίζει το κοινό, σκληρός, με εντυπωσιακή αθλητική ικανότητα, αν δεν ήξερες το ιατρικό του ιστορικό θα δήλωνες βέβαιος ότι άμα έπεφτε πάνω σε ντουβάρι θα λύγιζε! Το ντουβάρι, όχι αυτός! Υγιής να μείνει κι όλα θα έρθουν στην πορεία.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News