Ρίτας - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ρίτας - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ρίτας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται το απόγευμα με τη Ρίτας στο Βίλνιους, στο τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί λιθουανικού εδάφους.

Ρίτας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Μετά τα παιχνίδια με Ζαλγκίρις Κάουνας και Άλμπα Βερολίνου, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Τρίτης (15/9) την Ρίτας Βίλνιους.

Σε αυτό το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στην Λιθουανία, ο Γιώργος Βόβορας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και να βγάλει απαραίτητα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18.30, θα μεταδοθεί… τηλεoπτικά από το youtube, στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ρίτας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το promo για τα εισιτήρια διαρκείας (vid)

Αναλυτικά η ενημέρωση των «πράσινων»:

«UNITED WE STAND

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τη χρονιά 2020-21 ξεκινάει μία νέα προσπάθεια, στην οποία χρειάζεται τη στήριξή σου!

Πάρε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σου, για να ενισχύσεις την προσπάθεια των δύο μεγάλων αρχηγών, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, και να σταθείς στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας!

Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Όμως, αφουγκραζόμενοι το άνευ προηγουμένου αίτημα όλων σας – το οποίο για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας στην ομάδα – να ενισχύσετε τη φετινή προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για το λόγο αυτό, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μείωση ως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η μείωση αυτή έχει ισχύ τόσο για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας των παλαιών κατόχων όσο και για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας των νέων κατόχων. 

Η περίοδος ανανεώσεων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20. Στη συνέχεια, το σύνολο των εναπομεινασών θέσεων θα απελευθερωθεί και θα είναι διαθέσιμο για τους νέους κατόχους.

Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς περιορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους κατοχής εισιτηρίου διαρκείας, διαβάστε το σχετικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News