Παναθηναϊκός: Νέα «βόμβα» με Ουίτινγκτον; (pic)

Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον

Νέα… βόμβα μετά τον Σαντ Ρος; Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για παίκτη στις θέσεις των φόργουορντ με τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον να είχε δεχτεί επίσημη πρόταση από το τριφύλλι.

Ο πρώην φόργουορντ της Γαλατασαράι Γκρεγκ Ουίτινγκτον είχε δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η περίπτωσή του ατόνησε, καθώς ο παίκτης ζήτηση χρόνο με αποτέλεσα το τριφύλλι να αποσύρει την πρότασή του.

Δύο εβδομάδες μετά, όμως, φαίνεται η περίπτωση Ουίτινγκτον επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον… Insider Τζόναθαν Γκαρσία, ο οποίος τονίζει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται ξανά σε επαφές και πώς η συμφωνία είναι κοντά.

Ο 27χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με την Γαλατά σε Τουρκία και EuroCup και μάλιστα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση είχε κατά μέσο όρο 12,5 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 0,6 μπλοκ, ενώ σούταρε με 48,4% στα τρίποντα!

https://twitter.com/Jon_Garcia4/status/1284770396420669440

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News