Γκαρντ: 4 και μια... έκπληξη στη λίστα του Παναθηναϊκού

Γκαρντ: 4 και μια... έκπληξη στη λίστα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός μετά τη… διοικητική βόμβα με το Δημήτρη Διαμαντίδη και το Φραγκίσκο Αλβέρτη έβαλε πλώρη για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Τόλη Κοτζιά, για τα γκαρντ οι πράσινοι έχουν ξεχωρίσει 4 παίκτες, τα ονόματα των οποίων έγιναν γνωστά.

Πρόκειται για τους Πάνγκος, Μπράουν, Χέρμανσον, Λο, ενώ αναφέρεται πως υπάρχει και όνομα… έκπληξη το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και προέρχεται από διαφορετική λίγκα.

Ο Πάνγκος φέτος λόγω τραυματισμού δεν κατάφερε να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα κι έχει συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν με τους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα με opt-out να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Μπράουν ήταν ένας από τους αρκετούς rookies της φετινής Ευρωλίγκας και με την φανέλα των Σέρβων κατάφερε να ”κλέψει” τις εντυπώσεις με φοβερές εμφανίσεις. Σε 27 ματς, μέτρησε 12,3 πόντους (45,9% δίποντα, 28,8% τρίποντα, 82,3% βολές), 4,6 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο και 13 στο ranking.

Ο Χέρμανσον έκανε πολύ καλή σεζόν με την Αλμπα. Ο 25χρονος είχε 10.9 πόντους και 4.8 ασίστ στην φετινή Ευρωλίγκα.

ο Λο, που φέτος μέτρησε 9 πόντους (39,1% δίποντο, 42,6% τρίποντο και 74,2% βολές στην Euroleague), μαζί με 1,9 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ ανά ματς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News