Οι επόμενες μεταγραφές μετά τον Φόστερ!
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Μάρκους Φόστερ, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.
Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ (1,91μ.) συμφώνησε για 1+1 χρόνια με τους «πράσινους» και θα κάνει το μεγάλο βήμα από την Χάποελ Χολόν.
Η κίνηση αυτή ανοίγει το… χορό για το «τριφύλλι» που προχωρά στις υπόλοιπες κινήσεις του. Ίσως και την Δευτέρα να γίνει οριστικά σαφές σε ποια διοργάνωση θα παίζει η ομάδα, με την Ευρωλίγκα να είναι το μεγάλο φαβορί.
Στόχος των «πράσινων» είναι να αποκτηθεί ένας πλέι μέικερ, με τον Λορέντζο Μπράουν να… δυσκολεύει λόγω κασέ και της εμπλοκής της Μακάμπι. Πιο προσιτός είναι ο Νέιτ Γουόλτερς, αλλά αναζητείται κάτι καλύτερο.
Για τη θέση «4» παίζουν οι Γκρεγκ Γουίτινγκτον και Άαρον Γουάιτ, ενώ για το αθλητικό «5άρι» ο Λάντρι Νοκό.
Πάντως ακόμη παραμένουν εκκρεμείς οι λύσεις συμβολαίων των Ντεσόν Τόμας (που ψάχνει ομάδα) και Τζίμερ Φρεντέτ (που έχει λαμβάνειν 1,7 εκατ. για την προσεχή σεζόν).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: Άλλο πρόσωπο για αντι-Τζαβέλλας, τι ισχύει με Κυργιάκο
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»