Ευρωλίγκα: Η πρώτη ομάδα που θέλει τη θέση του Παναθηναϊκού
Έτοιμη για μπάσιμο στην Euroleague είναι η Παρτιζάν σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την διοργάνωση…
Οι πράσινοι έστειλαν επιστολή με την οποία ζήτησαν από τον Μπερτομέου να ξεκινήσει διαδικασίες για την αποχώρηση του Εξάστερου, κάτι που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των Σέρβων.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας αρχικά είπε «Είναι μία αμήχανη στιγμή και η Παρτίζαν δεν πρόκειται να σταθεί ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Παναθηναϊκό. Ας λύσουν εκείνοι το πρόβλημά τους πρώτα και όταν γίνει αυτό, τότε θα δούμε τα υπόλοιπα»
Ενώ στην συνέχεια ανέφερε «Σε επιστολή που στείλαμε στον Τζόρντι Μπερτομέου είχαμε εκφράσει την πρόθεση της Παρτίζαν που είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Αυτό δεν είναι κάτι που αμφισβητείται. Είμαστε έτοιμοι. Το έχουμε πει πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι μεταγραφή θέλει ο Νίστρουπ δίπλα στον Ντε Φράι
- Παναθηναϊκός: Ο Ντέσερς βάζει «φρένο» σε νέα μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανές επιλογές ενδεκάδας στο φιλικό με τη Χέλμοντ
- Παναθηναϊκός: Ισχύει η μεταγραφή Σέχου - Το αληθινό ποσό και η απόφαση για το μέλλον του
- Παναθηναϊκός - Χέλμοντ φιλικό: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση σήμερα (1/7)