«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στον Παναθηναϊκό. Τα κατάφερα!»

«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στον Παναθηναϊκό. Τα κατάφερα!»

Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θυμάμαι πως όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στον Ερυθρό Αστέρα, δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τη χώρα. Η μοναδική χώρα που μπορούσαμε να πάμε και να παίξουμε μπάσκετ ήταν η Ελλάδα. Κάθε καλοκαίρι ήμασταν εκεί με τις ομάδες μας ή την εθνική. Πάντα παίζαμε στο ΟΑΚΑ. Από την αρχή το όνειρο μου ήταν να παίξω μια μέρα στον Παναθηναϊκό! Στο τέλος, ήμουν τυχερός και τα κατάφερα»!

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό: «Τώρα τον βλέπω κι έχει μούσι! Ευτυχώς, δεν φαίνεται πια τόσο κόκκινος όπως στα παιχνίδια (γέλια)! Δούλεψα με πολλούς σπουδαίους προπονητές στην καριέρα μου όμως ο Ζέλικο ήταν ο κορυφαίος, δίχως αμφιβολία! Έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του, εντός κι εκτός γηπέδου. Δεν ξέρω πόσους τίτλους έχει, 30-40; Την πρώτη μου χρονιά (σ.σ. 2005-06) είχαμε μια τρομερή ομάδα όμως… Τουλάχιστον είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε να το πετύχουμε».

Ο Τομάσεβιτς ρωτήθηκε για τον τελικό του 2007 στο ΟΑΚΑ: «Δυο υπερομάδες με σπουδαίους προπονητές, από τους καλύτερους στην Ευρώπη και με γεμάτο γήπεδο. Ήταν τα γενέθλια μου και δεν έπρεπε να χάσουμε! Είναι η μοναδική EuroLeague της καριέρας μου, ο μεγάλος μου γιος ήταν στο γήπεδο, γιόρτασα με τους γονείς μου και μετά πήγαμε με την ομάδα να το πανηγυρίσουμε. Από τις πρώτες μου μέρες στην Αθήνα έμαθα τα μπουζούκια και τον Ρέμο, ήταν ο αγαπημένος μου τραγουδιστής».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News