Πασκουάλ: "Ανεκτίμητο αυτό που έκαναν οι οπαδοί μετά το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ"

Η προϋπόθεση για την παραμονή Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό

O Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας σε μέσο της Ισπανίας, τόνισε ότι μια από τις στιγμές που τον έχουν σημαδέψει περισσότερο ήταν ο τίτλος μέσα στο ΣΕΦ και όσα ακολούθησαν.

Αναλυτικά:

“Υπάρχει μια μέρα που κάποιος πρέπει να ακολουθήσει ένα άλλο μονοπάτι και τότε ήταν που εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός…

Παίξαμε στην έδρα μας και στην προηγούμενη προπόνηση ρώτησα τον γενικό διευθυντή αν θα είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το νόμο, ένας οπαδός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και ένας από τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Στον πέμπτο τελικό, στο τέλος του παιχνιδιού γυρίσαμε πίσω μετά από ώρες επειδή δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το γήπεδο (Σ.Ε.Φ.). Το πούλμαν συνοδεύτηκε από περίπου 1.000 μοτοσικλέτες. Κατά την άφιξή μας στο ΟΑΚΑ, δεν μπορούσαμε να μπούμε επειδή περίμεναν περίπου 20.000 άτομα. Είναι ανεκτίμητο για τους ανθρώπους στο άθλημά μας κάτι τέτοιο”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News