Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ώρα: Γλεντήστε τον πελάτη - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: 81-92 (Highlights/vid)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ώρα: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγες τον Ολυμπιακό (21:00) στο εξοχικό του για την Ευρωλίγκα ψάχνοντας την επιστροφή του στις νίκες μετά από δύο κακές εμφανίσεις με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Το “τριφύλλι” πρέπει να κερδίσει στον Πειραιά προκειμένου να αποφύγει να μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ενώ ακολουθούν δύο επίσης δύσκολα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός 05/03) και Φενέρ (εκτός 13/03).

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο εκτός αποστολής θα είναι ο Νίκος Παππάς που δείχνει να έχει τεθεί εκτός ομάδας έπειτα από απόφαση του Ρικ Πιτίνο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Βασίλη Σπανούλη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα κάτσει στην άκρη του πάγκου και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι είναι -για την ώρα- ελάχιστες.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ώρα | Από μέρους του ο Τζίμερ Φριντέτ δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος για το παιχνίδι. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο ματς. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια τρελή ατμόσφαιρα. Πάμε να πάμε εκεί και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Και να έχουμε στο μυαλό μας τι γίνεται στο παρκέ και τίποτα άλλο. Δεν πρέπει να μας αποσπάσει την προσοχή όσα θα γίνονται στις εξέδρες. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Και για τις δύο ομάδες είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Πολύ σημαντικό. Το ξέρουμε. Πάμε εκεί να πάρουμε την νίκη. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ματς και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Στο κολλέγιο είχε μεγάλα ντέρμπι, σαν αυτό… Αλλά αυτό είναι αρκετά διαφορετικό. Είναι το παιχνίδι με την μεγαλύτερη αντιπαλότητα στο οποίο έχω βρεθεί. Είναι ωραίο που θα συμμετέχω. Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα μας και τους οπαδούς της».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News