Παναθηναϊκός - Λάρισα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: 81-92 (Highlights/vid)

Παναθηναϊκός – Λάρισα κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Λάρισα για τη 19η αγωνιστική της Basketleague και θέλει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα.

Με μόλις 1 ευρώ μπορεί κανείς να πάει στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του «Τριφυλλιού» απέναντι στη Λάρισα.

Ο Ρικ Πιτίνο υπολογίζει και πάλι τον Τζέικομπ Ουάιλι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Παπαγιάννης και Βουγιούκας. Ο πράσινος τεχνικός θέλει να δει μια καλή εμφάνιση από τους πράσινους πριν το ντέρμπι των αιωνίων την Τρίτη το βράδυ στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα.

Άνοδο στην απόδοση περιμένει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε προ ημερών στην προπόνηση της ομάδας.

«Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος σήμερα και μίλησε στους παικτες πριν την έναρξη της προπονησης.

Αυτό που ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Μεταξύ άλλων τους είπε: “Αυτό που θέλω από εσάς είναι να δίνετε το 100%. Η μπάλα είναι στρογγυλή, μπορεί να χάσεις, μπορεί και να κερδίσεις.

Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες ζωής ή θανάτου με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ και Φενέρ. Περιμένω να τους κερδίσετε και τους τρεις, αλλά αυτό που απαιτώ είναι να ματώσετε τη φανέλα”»

Παναθηναϊκός – Λάρισα κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, το deadline πέρασε και ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με το υπάρχον υλικό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μπήκαν – επομένως – στη λογική να αποκτήσουν έναν σέντερ, απλά για να τον αποκτήσουν και προτίμησαν να εμπιστευτούν το υπάρχον υλικό της ομάδας.

Το deadline για μεταγραφές από ομάδες της Ευρωλίγκα ήταν μέχρι και τα τέλη αυτού του μήνα και με τον χρόνο να πιέζει, δεν έγινε κάποια βεβιασμένη κίνηση.

Συνεπώς, η τελευταία μεταγραφή της σεζόν 2019-2020 αποτελεί ο Άντι Ράουτινς, ο οποίος βρήκε τους πρώτους του έξι πόντους στην Ευρωλίγκα στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 17:00 από το κανάλι Cosmotesport 4. Θυμίζουμε πως στο newspao.gr θα σας δοθούν links για Live streaming, οπότε, μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News